Barn & baby
fotografering

Hvert bilde er unikt - akkurat som du

.... de små øyeblikkene

Barnebilder er både fint og moro i flere aldre. Vi tar imot barnet ditt med åpne armer - uansett alder; 4-mnd-bilder, halvtårsbilder eller ettårsbilder.

Det kan være lurt å tenke gjennom hvilke typer bilder du ønsker. Om det er viktig for deg at barnet skal ha utviklet enkelte ferdigheter som å sitte, krype eller gå før du tar bildene. Vi hjelper deg gjerne med å plukke ut klær og rekvisitter til fotograferingen - om du syns det er vanskelig å velge.

Vi kan også ta bildene ute. Det er mange flotte steder i og rundt Trondheim som kan egne seg på de forskjellige årstidene.
Barn_baby_Fotografering_Trondheim-6f50bb7d
"Maximilian"
(Årets barnebilde 2016 i Landskonkurransen - Norges Fotografforbund)

Kombiner med søskenfoto

Soskenfoto_barn_Fotograf_studio-ee494abb

Søskenkjærlighet er vakkert

En søster eller en bror kan godt være med på en barne- eller babyfotografering, eller kanskje flere brødre eller søstre? Vi liker å få fram søskenkjærligheten, de små blikkene, den gode klemmen eller kanskje et lite nuss på pannen til lille..

Vi tar ikke noe ekstra for å kombinere en baby-/barnefotografering med en søskenfotografering, men vi setter stor pris på å få beskjed om dette på forhånd - slik at vi får forberedt oss litt..
Soskenfoto_barn_Fotograf_utendors-fa665871
Soskenfoto_barn_Fotograf-d4c1b619
Soskenfoto_barn_Fotograf_bror_soster-b8d8488e
Barn_Baby_sosken_Fotograf_Trondheim_Multifoto-09079ca1
Soskenfoto_barn_Fotograf_sove_Trondheim-f88efe9e

Noen barn & babybilder


Baby_Fotograf_Trondheim-a479f9c8
Baby_Fotograf_Studio_Trondheim-12aa0581
Barn_Fotograf_Jente_Ute_Trondheim-159ec334
Barn_Fotograf_Jente_Tyll_Trondheim-d219708b
Baby_Fotograf_Trondheim_studio-fee59739
Barn_Fotograf_Gutt_Ute_Trondheim-6e8b3137
Barn_Fotograf_Jente_Trondheim-d27a67ce
Baby_Fotograf_Trondheim_studio_sorthvitt-57e03a7a
Tips_Fotograf_Barn_Trondheim-2076622d

Noen tips å tenke på..

Før fotograferingen
Når dere kommer, tar vi oss tid til å høre på hva dere ønsker, samt hjelpe dere om det er noe dere lurer på i forhold til klær, bakgrunner og rekvisitter. Hvis dere er usikre på hva dere ønsker, tar vi gjerne bilder med litt forskjellige uttrykk, slik at dere kan velge i ettertid. Har dere sett noen bilder på nett eller andre steder, som dere liker, kan det være lurt å ta ett bilde av dette med telefonen og vise oss før fotograferingen starter. Kanskje har du med klær eller rekvisitter som ligner litt på klærne på «inspirasjonsbildet».
Tid
Det er ingen fasit på hvor lang tid en fotografering tar. Ikke stress med tiden, vi har satt av godt med tid, og bruker den tiden vi trenger. Noen barn er trygge i situasjonen med en gang og da går fotograferingen fort. Noen trenger mer tid og da bruker vi tid på å leke oss sammen i studio til vi får frem det uttrykket vi ønsker. Noen holder ut lenge og hos andre sier det plutselig stopp. Det viktigste er at vi får fine, morsomme og koselige bilder som dere er fornøyde med i ettertid.
Klær
Når det kommer til bekledning kan det være lurt å ha forberedt seg litt på forhånd. Dette er bilder som forhåpentligvis skal henge hjemme hos dere i mage år, og derfor kan det være lurt å velge klær som ikke tar for mye oppmerksomhet. Ta gjerne med ett par skift, så kan vi ta bilder med litt forskjellig uttrykk. Vi anbefaler ensfargede klær i duse toner. Hvitt er nydelig, både på lys og mørk bakgrunn, det samme gjelder klær med jordtoner, blåtoner og duse pasteller. Sort kan bli litt hardt på helt hvit bakgrunn, men er nydelig på mørke bakgrunner. Ønsker dere sterke farger kan det være lurt å begrense dette til enkelte detaljer, eller tilbehør som kan tas av og på. Unngå klær med for mye mønster, farger og skrift/logoer. Det kan også gi bildene ett ekstra fint uttrykk om dere tar med noen små tilbehør. Til jente kan det være moro med pannebånd, blomster, spenner eller tyllskjørt. Og til gutter kan det passe med bukseseler, sixpence eller en liten sløyfe. Husk også at det enkle er ofte det beste, vi tar gjerne noen bilder hvor barnet ikke har klær.
Sist, men ikke minst...
Ta gjerne med litt «niste» til barnet. Dette kan være med på å gi litt ekstra energi under fotograferingen. Det kan være lurt å ta med mat/drikke som ikke søler mye, slik at vi slipper flekker på klærne.
Barn_Jenter_Sosken_FotografTrondheim-2d6e9dea
Barn_Fotograf_Trondheim-051bf00f
Baby_Fotograf-0c02b662
Barn_Fotograf_Jente__StudioTrondheim-1a6361c5
Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Ringvålvegen 6
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Ferjemannsveien 4
7042 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: 10:00 - 16:30
+ andre tidspunkt etter avtale

Lørdag: Etter avtale
Søndag: Stengt

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2018 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert