Familiefoto

Tiden flyver, gå til fotografen

Familiebildet....

Å få samlet hele familien kan være en utfordring, men det er gull verdt når dere sitter igjen med familiebildet i ettertid. En familie kan være så mye, og hos oss er alle velkomne; Gravide med kjæreste, små barn, voksne barn, bestemor og bestefar, mamma og pappa, hunden, katten og kaninen, her er det opp til dere hvem som blir med.

Vi holder til i Trondheim, men reiser ofte rundt i Midt-Norge på f.eks. familiegjenforening og slektstreff.

Få med deg bestemor & bestefar

Gode minner for fremtiden

Mange ønsker å gi bort et familiebilde til besteforeldrene - og det er jo flott. Men ikke glem å få med dere nettopp dem til fotografen!

Vi kan ta bilder av hele familien først, for så å dele opp i grupper - kanskje bestefar med yngstemann på fanget, eller bare bestemor og bestefar. En familiefotografering er i alle fall en flott måte å få bilder av HELE familien, og vi er helt sikre på at hver enkelt vi sette stor pris på de gode bildene i framtiden.

Og sist, men ikke minst; som fotografer elsker vi å fotografere de som er litt oppe i årene. Alle rynker og furer forteller en flott historie, og gir bilder som virkelig avspeiler et levd liv!

Noen familiebilder


Noen tips å tenke på..

Før fotograferingen
Er man mange så kan det være lurt å bli enige om hva dere ønsker ut av fotograferingen. Store gruppebilder er fint, men det kan også være fint å dele opp og ta noen bilder med bare søsken, eller bare mor og far for eksempel.
Tid
En familiefoto varer ca i en time, husk å sett av tid og finn en dag som passer for alle i familien. Hvis det er flere som skal skifte og ordne seg, kan det være lurt om dere kommer litt før timen starter.
Klær
Det kan være lurt å samkjøre klær når man skal være flere sammen på ett bilde. Man behøver ikke være helt lik, men snakk dere sammen om noen felles retningslinjer. Det kan være fint at alle har olabukse med hvit overdel, eller at alle har lyseblå kjole eller skjorte. Kanskje er dere mer komfortable med at alle har på deg sort overdel, eller skinnjakke, det viktigste er at dere er enige og at det reflekterer dere. Unngå klær med mye urolig mønster og skrikende farger. En ting mange glemmer er fottøyet, vi er veldig glade i bare føtter, men hvis dere ikke er komfortable med å ta bilder i barfot, eller om man er litt stivere pyntet er det lurt å samkjøre skotøyet. Sørg for at både klær og sko er rene og pene når dere kommer på fotografering.
Viste du at..
Vi har base i Trondheim, men tar jobber over hele verden - så ta gjerne kontakt om du trenger en profesjonell fotograf med deg på reisen, på slektstreffet eller familiesammenkomsten.
Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Hans Michelsensvei 10
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Sorgenfriveien 9
7031 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: Etter avtale


Lørdag: Etter avtale
Søndag: Etter avtale

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2021 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert