Fødselsfotograf

Bevar livets sterkeste øyeblikk
Da Else Mari og Morten var gravid for første gang, kom de til oss for både gravid-, spebarn og familiefotografering. Nå, storebror Filip, er allerede blitt tre år gammel og har ventet tålmodig på en liten søster som endelig er ankommet.
Fotograf og fotograf Filip                                                                         Foto: Pappa
Vi fikk tidlig beskjed om at Else Mari var gravid igjen. Vi har faktisk hatt et gravidprosjekt pågående i over ni måneder, og bonusen min som fotograf, var å få lov til å være med som «fødselsfotograf».
Mange tenker kanskje at det er rart å ha med seg en «fremmed» på fødselen sin, men vi hadde allerede hatt mye kontakt - så jeg ble derfor ikke en helt fremmed. Jeg håper og tror, at også mammsen og pappsen ikke følte det var en alt for stor byrde å ha meg med – kanskje tvert imot.

Fødselsfotografering er ganske nytt og kanskje litt rart for mange. Det er selvfølgelig først og fremst for å bevare minnene fra fødselen, så mamma og pappa kan se bilder fra da barnet kom til verden. Et minne jeg er overbevist om at vil bety mye for dem i framtiden! Og tenk for barnet, når det vokser til, å ha gode og stemningsfulle bilder av da hun møtte verden for første gang. Det er litt av en gave! I tillegg er det en god måte å sikre seg fine bilder fra fødselen på, uten at far må bekymre seg for å ha det kunstneriske ansvaret under en så stor begivenhet. Han kan i stedet konsentrere seg fullt og helt om det som skjer.

Fotografen er i hvert fall strålende fornøyd med resultatet, og håper på å få være med på mange flere fødsler i framtiden. Gratulerer til Else Mari, Morten og Filip, og velkommen til verden lille venn.


Her er et bittelite utvalg av bildene fra familieforøkelsen:
Bildene er (selvfølgelig) publisert her med tillatelse fra både mamma og pappa - ingen fødselsbilder publiseres uten en slik godkjennelse og heller aldri før de fødende har sett bildene. Ta gjerne kontakt om dere ønsker å slå av en uforpliktende prat om fødselsfotografering!
Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Hans Michelsensvei 10
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Sorgenfriveien 9
7031 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: Etter avtale


Lørdag: Etter avtale
Søndag: Etter avtale

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2021 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert