Konfirmantfoto

Konfirmasjonstid - vis oss hvem DU er

Inn i de voksenes rekker...

Vi tar flotte konfirmasjonsbilder - både ute og inne

Mange av dagens konfirmanter vet hva de vil ha – gjerne bilder som er litt annerledes, og som viser hvem de er og hva de gjør. Samtidig vil kanskje foreldre og besteforeldre ha de mer tradisjonelle bildene. Vi fikser dette! Dress/kjole/bunad til de tradisjonelle bildene og hverdagsklær til konfirmanten. Har konfirmanten en hobby, et kjæledyr eller driver han/hun med noe på fritiden? Det kan være moro å ta med seg noe som illustrerer det – ta med gitaren, katta eller kanskje mopeden..

Inne- og/eller utefotografering - vi kan kombinere! Studiobilder kombinert med utebilder, i de flotte omgivelsene rundt oss, gir stor variasjon og bilder for enhver smak.

Noen tips å tenke på..

Før fotografering
Tenk på om dere ønsker bilder ute eller inne. Hvis dere ser noen bilder dere liker før fotograferingen, ta bilde av det på mobilen og vis oss gjerne dette før fotograferingen.
Tid
Vi tar ofte bildene med finklær først, og om dere ikke kommer ferdig pyntet kan det være lurt å komme litt før timen starter slik at dere får tid til å skifte og ordne dere før fotograferingen starter.
Klær
Tenkt gjennom om dere ønsker bilder kun i finklær (dress, bunad) eller om dere også ønsker noen bilder med hverdagsklær eller bilder hvor hobbyen deres gjenspeiles. Hvis man har en hobby kan det være litt kult å få denne med på noen av bildene. Noen velger å stille i fullt utstyr, men det kan også være fint å blande inn hobbyen i hverdagsklærne. Eksempler på dette kan være bunad og gitar, eller dress og ishockey hjelm, kølle og hansker. Hverdagsklær kan være så mangt, ta med det du føler deg fin og komfortabel i. Men velg gjerne klær uten alt for store mønster, sterke farger og prangende logoer. Velg gjerne ensfargede klær som er litt tidløse.
PS!
Noen velger å ta familiebilder samtidig som konfirmasjonsbildene. Dette kan være en fin mulighet til å samle hele familien. For mer inspirasjon og informasjon om familiebilder, se under kategorien Familie.
Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Hans Michelsensvei 10
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Sorgenfriveien 9
7031 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: Etter avtale


Lørdag: Etter avtale
Søndag: Etter avtale

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2021 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert