Nyfødtfotografering

Fotografering tilrettelagt for de aller minste

Fotografering tilrettelagt for de aller minste

De første dagene i et barns liv er helt unike, tida flyr av gårde, og mye skjer på kort tid. Det er stor verdi i bildene vi tar mens barnet er nyfødt. Fint å kunne se tilbake på hvor lite barnet ditt egentlig var.

Hos oss møter du profesjonelle fotografer som er vant til spedbarn. Vi ønsker å gi deg og barnet ditt en god opplevelse og nydelige bilder. I vårt moderne studio i Trondheim sentrum, er det godt oppvarmet til dere kommer, og vi setter sikkerhet og trygghet fremfor alt. Vi tar oss god tid og roer ned under fotograferingen. Trengs det skifte av bleie eller litt mat så tar vi en pause og fortsetter når dere er klare.

Vi anbefaler å fotografere nyfødte før de er tre uker gamle - dette gir oss som oftest det beste utgangspunktet for bildene.

Noen nyfødtbilder


Noen tips å tenke på..

Før fotograferingen starter
Det kan være lurt å bestemme seg for om man ønsker nyfødtfoto før barnet er kommet til verden, det er ofte mye nytt i starten, og det kan være enklere å komme seg på foto om man har tatt ett valg før man står midt i det. Ta gjerne kontakt i dag, så setter vi opp en time rundt termin, om timen ikke passer når det nærmer seg, finner vi en ny time som passer.
Tid
Barnet trenger absolutt ikke å sove når dere kommer til oss, kom heller litt før timen starter, så får dere roet ned og gjort dere klare i rolige omgivelser i studio. Det kan være lurt å kle av barnet når dere kommer til oss, og heller pakk den lille inn i ett teppe. Slik at vi ikke vekker opp igjen når vi skal begynne å kle av før foto. I tillegg slipper vi merker etter stramme klær og bleier. Det er ikke lett med rutiner i starten, vi setter alltid av godt med tid, slik at vi ikke har noe stress om det skulle trengs å mate, roe ned, eller skifte på.
Klær
Vi ønsker å vise barnet ditt slik det er, og da trenger man ikke så mye klær. En liten kropp forsvinner fort hvis det blir for mye påkledning. Ta heller med små detaljer, som luer, tyllskjørt, sløyfer, hårbånd, eller bleietruser, som vi kan bruke hvis vi ønsker å tilføre noe til bildet.
Ta med
Studioet vårt er fullt utstyrt med rekvisitter, tepper og lignende, men ta gjerne med noe hjemmefra hvis dere føler for det. Egne ting gir ofte bildene litt mer personlighet. Det kan også være lurt å ta med både litt mat til mor og far og godt med stelleutstyr.
Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Hans Michelsensvei 10
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Sorgenfriveien 9
7031 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: Etter avtale


Lørdag: Etter avtale
Søndag: Etter avtale

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2021 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert