OSS

Holder til i Trondheim, men tar oppdrag hvor du måtte ønske!

Multifoto har tilsammen over 50 års erfaring i fotobransjen og består i dag av to enheter. Avdelingen for skole- og barnehagefoto holder til på Heimdal og avdelingen for studio og bedriftsfoto har sitt studio på Tempe (bygget ved siden av Atb (der bussene parkerer)).
I tillegg til fotografering, driver vi med produksjon av film og dronevideo fra luften. Vi produserer det meste av bilder i vår egen lab på Heimdal, noe som gjør at vi dekker de aller fleste behov for film- og fotograftjenester i Trondheim.

Svend A. Berggren

Skole & Barnehage
Høsten 1984 fotograferte Svend sine to første klassebilder på Stabbursmoen skole, og siden den gang har han drevet på heltid med fotografering av skoler, barnehager, høyskoler og andre gruppesammensetninger. Firmaet Multifoto startet Svend i 1984 og samarbeidet med Fotograf Melhuus det første året. Han har vært en pådriver for skole- og barnehagefoto i Trondheimsområdet. Mange av barnehagene har han fotografert sammenhengende i mer enn 30 år.

Ingunn M. Grøntvedt

Studio & Bedrift
Ingunn er utdannet ved Norsk FotoFagskole. Hun har jobbet selvstendig som fotograf siden 2011, og har vært fotograf hos FAME-fotografene, Iris skolefoto og Fotograf Schrøder. Etter nedleggelsen av Schrøder i august 2015, startet hun, sammen med Dag-Asle opp Multifoto AS. Ingunn og Dag-Asle driver i dag studio- og bedriftsdelen av Multifoto.

Dag-Asle Langø

Studio & Bedrift
Dag-Asle har drevet sitt eget fotostudio i 6 år, før han jobbet en periode hos Fotograf Langø på Heimdal. I 2011 begynte han som studioleder hos Fotograf Schrøder (FAME Schrøder) i Nordre gate i Trondheim. Etter nedleggelsen av Fotograf Schrøder i august 2015, startet han, sammen med Ingunn, opp Multifoto AS. Ingunn og Dag-Asle driver i dag studio- og bedriftsdelen av Multifoto.

Rolf

Skole & Barnehage
Maskoten vår, elgen Rolf, er fast medarbeider, og er med oss til alle barnehagene og førsteklassene. Rolf har vært en trofast kamerat til fotografene i Multifoto - faktisk er det nå over 28 år siden han ble med på jobb første gang. Rolf får fram smilet hos de aller fleste - han er nemlig litt av en skøyer.

Multifoto på Instagram

...følg oss på du også

Finner ikke hva du leter etter?


Ring oss på
+47 968 00 000

Ansattes innlogging

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Gå aldri glipp av et bra tilbud! Med vårt nyhetsbrev får du kampanjetilbud, nyheter, gavekort og konkurranser før alle andre!
Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Hans Michelsensvei 10
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Sorgenfriveien 9
7031 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: 10:00 - 16:30
+ andre tidspunkt etter avtale

Lørdag: Etter avtale
Søndag: Stengt

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2020 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert