Priser

på produkter og fotografering

Vi er opptatt av at du skal oppleve en helheten når du går til fotografen. Produktet vårt er fotograferingen, bildebehandlingen og selve bildet du henger på veggen. Vi fanger dine nærmeste og kjæreste og vil at du til slutt skal sitte igjen med et profesjonelt kvalitetsprodukt i form av forstørrelser, album og veggbilder.

Visningstime hos fotografen

Visningstime

Alle våre fotograferinger inkluderer en visningstime som vanligvis gjennomføres en til tre uker etter selve fotograferingen. Dato og tid setter vi opp rett etter fotograferingen, og visningstimen tar vanligvis ca. en time. Kunden kommer tilbake til studio for å se alle prøvebildene og det er altså her du bestemmer hvilke fotografier en ønsker å kjøpe.

Antallet prøvebilder varierer, men ofte blir det et sted mellom 25-200 prøvebilder etter en fotografering – kanskje enda flere ved f.eks. bryllup! Vi vil her sammen se gjennom bildene, velge ut de beste, og bestemme hva som skal produseres. Vi blir enige om forstørrelser, papirtyper, laminering, album og rammer - vi viser ulike oppsett og hvordan bildet bør presenteres.

Velkommen til visningstime

Produkter

Vi er opptatt av åpenhet, og synes kundene våre på forhånd skal kunne vite hva ting koster. Pris skal ikke komme som et sjokk på visningstimen og man skal ikke føle seg presset til å kjøpe et produkt som man kanskje egentlig ikke har råd til. Vi vet at noen fotografer ikke publiserer sine priser, og spekulerer i å overtale kundene sine på visningstimen - slik er det ikke hos oss!

Nedenfor finner du komplett oversikt over hva alt koster. Det eneste vi ikke har i prislisten vår, er prisene på rammer, samt bedriftsfoto, film og drone oppdrag - det er litt for mange valg og faktorer som må være på plass, for at det er praktisk å ha det med i en prisliste.

Kontakt oss gjerne angående pris, eller annet du måtte lure på - vi vil forsøke å svare etter beste evne.
Innrammede bilder er flottPrislisten vår

Fotografering

Her finner du våre priser på våre standard fotograferinger, inkludert prisliste for bryllupsfotografering. Ta kontakt om prislisten ikke dekker hva du har i tankene, enten det gjelder fotografering eller filming.

Rabatt og pakkeløsninger

Etter endt fotografering kommer du på visningstime. Vi gir deg 20 % på alle produkter som bestilles under første visningstime, og du kan fritt velge i størrelser, produkt og ramme. Pakkeløsninger er også beskrevet i prislisten.
Prisliste - Multifoto

Forstørrelser

I prislisten finner du også priser på forstørrelser. Vanlig print, lerret, takkekort og album - vi produserer det meste av dette selv, og kan lage så og si hva du enn måtte ønske. Priser på rammer finner du bare eksempler på i prislisten - kom gjerne innom på en kopp kaffe, så kan vi vise deg vårt store utvalg med rammeprøver og priser, som ikke fikk plass i prislisten

Digitale filer

Ønsker du å kjøpe de digitale filene, selger vi selvfølgelig også disse - prisene finner du på side seks i prislisten.

Finner ikke hva du leter etter?

Ring oss på +47 968 00 000

Hent ned prislisten

Skole & Barnehage
Multifoto avd. Skole & Barnehage
Hans Michelsensvei 10
7080 HEIMDAL
Tlf. direkte.: 913 93 416
E-post: post[at]multifoto.no
Bank: 6402.05.16575
Org.nr.: NO994983814MVA
Studio & Bedrift
Multifoto avd. Studio & Bedrift
Sorgenfriveien 9
7031 TRONDHEIM
Tlf. direkte.: 968 00 000
E-post: studio[at]multifoto.no
Bank: 4212.05.92607
Org.nr.: NO915276962MVA
Åpningstider
Hverdager: Etter avtale


Lørdag: Etter avtale
Søndag: Etter avtale

Helligdager: Etter avtale

Copyright © 2021 - Multifoto.no
All photographs and content on this page is copyrighted to Multifoto.no,
and may not be distributed or used without written permission.
All rights reserved - Alle rettigheter reservert